SÚDIÓNKRÓL

A stúdiót, a 37 éve a televíziós és filmes szakmában folyamatosan dolgozó Varga Árpád Zsolt és felesége Varga Árpád Zsoltné alapította 2005-ben. Számos Televíziós produkció, Reklám, Referenciafilmek, Kisfilmek, Videó klipek és Díjnyertes Dokumentumfilmek készültek ebben a műhelyben. A díjakról részletesebben a Filmjeink oldalon olvashat! Rendkívül megtisztelő, hogy munkáinkat 2017-ben a lentebb látható két Díszoklevéllel is elismerték Los Angelesben.

Díszoklevél Los Angeles Arany János Kulturkör 

Felkerülnek az oldalra olyan filmek is a Filmjeink oldalaira amik nem csak az eltelt 10 évben, hanem a 37 év alatt készültek, néhányról fotó is található a Fotógaléria oldalon.

Az Image HD Stúdió Facebook oldala (kattints a fotóra).

Image HD Studio Film Set

Stúdiónk életéről és a folyamatban lévő munkákról részletesebben a Blog oldalom olvashat, a 32 év munkáiról a Biográfia oldalon tájékozódhat. Árajánlat kérés oldalunkon igyekeztünk hasznos információkat feltüntetni mely a 32 év tapasztalatát tükrözi. Néhány saját készítésű film forgatókönyvet is megnézheti a Forgatókönyvek a baloldalon lévő  gombok segítségével. Kezdő filmeseknek érdekességként a Szakmai Linkek oldalunk ahol hasznos weboldalakat kínálunk. Meglátogathatja a Youtube és a Facebook oldalunkat az adott gombokra kattintva érheti el. Valamint ellátogathat Ajándékboltunkba is amelybe belépve saját kreativitását is próbára teheti.  

Image HD Stúdió 2012 óta rendelkezik Virtuális Stúdióval is.

Virtual Studio Set 1:

Image HD Studio Virtual Set 1

Virtual Studio Set 2:

Image HD Studio Virtual Set 2

Virtual Studio Set 3:

Image HD Studio Virtual Set 3

Telefon: +36-30-9721-684

email: arpadvarga(kukac)imagehdstudio(pont)com

A PORT.HU oldalon olvashatók a dokumentumfilmek adatai. (kattints a képre).

ImageHDStudiofilmset

Tekintse meg IMDB adatlapunkat!