Get Adobe Flash player

 

Árajánlat kérés

Árajánlat kérés esetén gyakran felmerülő kérdések! (GYIK)

 
Minden esteben az általunk készítendő film vonatkozásában az árakat az egyedi igényeknek megfelelően alakítjuk ki, ezért nem tudunk egy email alapján árat megállapítani csak telefonon vagy személyesen történt egyeztetés után. Készítettünk már reklámfilmet 6 nyelven eleve így forgatva egyszerre és feliratoztunk illetve narráltunk már alá utólag is általunk készített reklámfilmet több nyelven. Az árak kialakításában figyelembe kell venni pl. az adott nyelv illetve az adott hang (rádiós műsorvezető, szinkronszínész, egyedi hang) mennyiségét és minőségét illetve az adott nyelvre történő fordítási költségeket is. Ezt egy rövid email alapján nem lehet felelőséggel eldönteni. Forduljon hozzánk bizalommal, a mi célunk, hogy elégedett legyen és a legkedvezőbb áron a legjobbat kapja! Telefon: +36/30-9721-684

 

A filmzene minden esetben problémát jelenthet mert sokszor nem gondolnak rá a megrendelők. A nemzetközi igényeknek és a szerzői jogokat figyelembe véve használunk csak fel zenei anyagot, melyet minden esetben egyeztetünk a megrendelővel. Természetesen kapcsolatban állunk több zeneszerzővel is aki az igényeknek megfelelően meg is tudja komponálni az adott reklám vagy filmzenét illetve rendelkezünk szabadon felhasználható, jogdíjmentes zenékkel is.

 

A már meglévő, a megrendelő tulajdonában lévő filmeket igény szerint több nyelven szinkronnal illetve feliratokkal akár utólag is ellátjuk, melynek ára az igény felmerülésekor kerül kialakításra. Fontos megjegyezni, hogy ilyen esetben a megrendelőnek rendelkeznie kell a tiszta zenei anyaggal is vagy igény esetén egy másik zene felhasználása más költségeket is jelenthet. Egy lekevert filmből kiszedegetni a zenei anyagot amire valamikor rákerült keverve a narráció az technikailag nem megoldható.

 

Vállaljuk a nem általunk készítendő filmekhez, filmtervekhez akár külön is: forgatókönyvírás, filmköltségvetések, gyártási terv, casting szervezését, elkészítését. Tehát nem feltételünk, hogy csak saját gyártásban készítünk filmet, igény szerint közreműködőként is részt veszünk benne.

 

Más stúdió vagy magánszemélyek által leforgatott reklámanyagok digitális utómunkái - vágás, animációk, stb. valamint meglévő NTSC, PAL digitális utómunkák SD és HD rendszerben is vállaljuk.

 

Reklámkampányok szervezése és lebonyolítása a már meglévő film és promó anyagok kampányszerű bevezetése a piacra illetve igény szerinti lebonyolítása Magyarországi és Nemzetközi médiákban is.

 

A 30 év szakmai tapasztalata és az elmúlt 6 év folyamatos igényeinek megfelelően vállaljuk vágás oktatás (elmélet és gyakorlat) és operatőr (elmélet és gyakorlat) oktatását akár magánszemélyek számára is.

 

Több alkalommal is létrejött egyedi események igénye alapján az interneten digitális többkamerás élö közvetítés, akár külső helyszínek bekapcsolásával is.

 

Komplett induló vagy struktúra váltást igénylő országos és helyi televíziók és rádiók komplett akár 24 órás Televízió és Rádió Műsorstruktúra írását vállaljuk. Rendelkezünk ezekre vonatkozó már felépített műsorstruktúra tervezetekkel, mind gazdasági, mind technikai lebonyolításával, pályázati lehetőségeket felhasználó ismeretekkel.

 

Új Televízió és Rádiós műsorok adásmenet készítése másodperc alapú felbontásban.

 

Hanganyagok, Hangjátékok, Rádió műsorok készítése, felvétele.

 

Archív filmanyagok: Super 8 mm, Normal 8 mm, 16 mm fény és mágneshangos, valamint VHS, 8mm, Hi8, D8, MiniDV, DVCAM, HDV, HD anyagok DVD-re átírása.